Simona, Țopescu și Antenele

Cineva (persoană însemnată) a lăudat în mod public postul tv antena 3 pentru că a difuzat finala de la Roland Garros dintre Simona Halep și  Maria Șarapova. Și nu atât pentru acest lucru, cât mai ales că meciul a fost comentat de Cristian Țopescu. Apoi (adică azi)  a fost foarte surprins și trist că a fost înjurat de mulți cetățeni pentru aceste laude. Ei, cetățenii, nu au înțeles – și mă tem cănici nu vor înțelege – că fiecare e îndreptățit să-și exprime părerea. Poți să nu fii de acord cu ea, dar asta nu înseamnă că trebuie musai să te exprimi ca un dobitoc. În fond, acesta e cel mai mare semn de respect față de cineva: nu neapărat să îi accepți părerile, cât mai ales să nu încerci să i le schimbi. Mai ales că acest lucru, s-a dovedit de atâtea ori, e aproape imposibil. Iar cu astfel de metode, e cert imposibil.

Poți însă să-ți spui și tu părerea, dacă o ai. A combate părerea altcuiva nu înseamnă automat că ai și tu una.

Chiar dacă antena 3 a făcut, în sfârșit, un lucru normal, e greu să lauzi inițiativa, atâta vreme cât eșafodajul întregii structuri este putred, miroase a pute, e ros de cangrenă. Mi-e greu să înțeleg de ce dl Țopescu a acceptat să meargă acolo. Mi-e greu să înțeleg orice om cu coloană vertebrală că acceptă să meargă acolo.

Din păcate, dublul discurs, cele două fețe, ipocrizia nu-s prezente numai în zona politicienilor și a șmecherilor de toată mâna.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: