Despre Uber, cu simpatie

De când m-am operatără, nu prea mai merg cu alte mijloace de cărat călători decât cele în comun – nu neapărat pentru preț, ci ca să casc gura la lume, mi-a lipsit vreme de 7 ani și ceva. Am mai folosit taxiurile când și când, că tot aveam instalate aplicațiile. dar de la ultima lor revoltă, mi-am zis că trebuie să schimb macazul.
Am avut câteva tentative să folosesc Uber, m-am încurcat în aplicația aia de nu m-am văzut. M-am enervat și n-am mai folosit-,
Schimbând telefonul și neavând nicio aplicație din asta instalată, ieri, la concert, pentru că am sosit devreme, zic, hai să instalez aplicația. Zis și făcut, am introdus toate alea, inclusiv codul de 4 cifre primit prin sms. Apoi am stat cuminte la concert.
La final, hai să fac comandă. Apucasem să ies, era o zloată de nu-ți povestesc, încep procedurile – iar sms? iar cod? iar adresă de e-mail? Pe ploaie, ninsoare, lapoviță, zloată, fraților? Ajung la comandă și îmi zice „programarea unei viitoare călătorii” – peste 10 minute, cel devreme? Bine, programez (între timp îmi împleticeam picioarele să ajung iar înăuntru) și stau, și stau – nu tu confirmare, nu tu anunț, nimic.
Bref, mi-am ieșit din minți de nervi. Am anulat comanda (care comandă? că nimic?) și am pornit pe jos – la Universitate noroc că era poliție și un taxi care stătea cuminte (de la Speed) și m-aștepta. Am ajuns acasă cu bine și nici nu m-a jecmănit omul.
Așadar, CUM se folosește porcăria aia de aplicație, vă rog frumos? Nu de alta, dar sper ca, cât mai am de trăit, să aflu și eu marea taină…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: